5 tegn ved vandladning, du skal være obs på!

Du er muligvis ikke opmærksom på, at problemer med vandladning er meget mere almindelige og kan starte tidligere i livet, end du måske tror? Eller at vandladningsbesvær meget ofte indikerer en forstørret prostata?

Mens resten af ​​din krop holder op med at vokse, når puberteten endelig er forbi, genoptages prostata, når du er omkring 25 år gammel. Faktisk, jo ældre du bliver, jo større bliver din prostata – og det er, når den forstørrede prostatakirtel klemmer urinrøret, at du begynder at bemærke de små, ubehagelige tegn på godartet prostatahyperplasi:

Hjælp, jeg skal tisse Nu!

Du har pludselig en utrolig trang til at tømme blæren. Det kan simpelthen ikke vente, og denne trang kommer helt uden advarsel. Du skal straks gå på toilettet, og der skal absolut ikke være nogen kø!

Alt for hyppig vandladning. Du skal tisse hele tiden.

Du bemærker konstant en irriterende og nagende følelse af vandladning. Det kan tage en time eller to imellem hver gang, undertiden endnu oftere om natten. Det er vigtigt at huske, at hyppig vandladning er et af de mest almindelige symptomer på forstørret prostata.

Det drypper Og drypper

Det plejede at komme som et noget uudsletteligt vandfald, men nu når strålen næppe toiletskålen. Vandladning er langsom og rykkende. Og der er intet du kan gøre ved det andet end at vaske toiletgulvet endnu oftere end normalt.

DU tømmer ALDRIG BLÆrEN HELT

Det er meget ubehageligt at føle, at der er mere urin på lager, og at du virkelig skal være tæt på et toilet. Og den gode følelse af endelig at have tømt blæren kommer aldrig.

DET ER SVÆRT både at STARTe OG STOPpe

Nogle gange skal du både skubbe og stramme for at få hver eneste dråbe ud. Nogle gange er det ekstra vanskeligt og kan endda være smertefuldt.

MEN SÅDAN FÅR DU NEMERE VARIGHED:

I det mindste behøver du ikke være flov. De fleste mennesker vil opleve en forstørret prostata i løbet af deres levetid, når de bliver ældre.
Og heldigvis er der ting, du kan gøre for at opretholde en sund prostata.

Først skal du altid konsultere en læge, selvom det kan virke skræmmende. Det er meget mere problematisk at lade vandladningsproblemerne ubehandlet end at søge lægehjælp. Fordi det eksisterer og kan give dig en bedre livskvalitet.

For det andet er det smart at justere din livsstil lidt: Prøv at ændre din diæt, især med hensyn til hvad du drikker. Masser af vand, men aldrig før sengetid. Det er en meget god idé at skære ned på kaffe og alkohol, da disse væsker hjælper med at gøre symptomerne værre.

Derudover er et godt kosttilskud en forsikring om, at du får de stoffer, din prostata har brug for hver dag. Det vil sige store mængder granatæbleekstrakt (punica granatum), lycopen, græskarfrøekstrakt, brændenældeekstrakt og selen, som hjælper med at reducere oxidativ skade på prostataceller og væv.

For ikke at glemme zink, som blandt andet hjælper med at opretholde normale testosteronniveauer i blodet samt normal kognitiv funktion. ProstaCare er for eksempel en solid kilde til alle disse aktive ingredienser.

Så der er meget, du kan gøre for at opretholde normal prostata-funktion gennem hele livet. En meget enkel løsning er at bestille ProstaCare i nedenstående form.

PRØV PROSTACARE I 60 DAGE

50% RABAT – KUN 174, –

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, der er forudfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Du bestiller ikke noget endnu.