Om os

Derfor udviklede vi ProstaCare

Med alderen vokser prostata. Ca. 25% af alle mænd mellem 50 og 60 år har symptomer på prostataproblemer – og så mange som halvdelen af ​​mænd over 60 år.

Samtidig vidste vores ernæringseksperter, at dette kunne forhindres med den rigtige diæt. Der er mange af naturens råvarer, der har god effekt på prostata. Efter en grundig forsknings- og udviklingsproces endte vi med et produkt, der kombinerer 6 særligt vigtige ingredienser, såsom lycopen, zink og selen, i én og samme kapsel. Du behøver ikke længere at spise græskar og tomat hver eneste dag, i stedet kan du nu supplere kosten med ProstaCare.

I dag er ProstaCare et af Nordens mest populære prostataprodukter, der hjælper tusindvis af mænd hver eneste måned.

Om os

På få år er Vitamail vokset til at blive en af ​​Nordens førende aktører inden for naturlige lægemidler, sundhed og kosttilskud. Vi udvikler vores egne unikke kosttilskud, der er skræddersyet til det nordiske liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Derfor har vi nu over 250.000 kunder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Sådan udvikler vi vores produkter:

Kvalitet, innovation og sikkerhed!

  1. Baseret på forskning: Vi kombinerer naturlige råvarer med egenskaber der har vist resultater i en bred vifte af forskningsundersøgelser og sammensat dem på innovative måder. Forskning er grundlaget for alt, hvad vi gør.
  2. Råvarer af højeste kvalitet: Kun naturlige råvarer fra de reneste kilder. Vi stiller høje krav og på friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er udstyret med et analysecertifikat, som kontrolleres efterfølgende.
  3. Sikker og naturlig produktion: Alle kosttilskud produceres i henhold til retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA), Mattilsynet (den norske fødevaresikkerhedsautoritet) og Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle færdige varer sendes til Eurofins (en af ​​verdens førende analysevirksomheder) for yderligere kvalitetskontrol.

Sundhed direkte i din postkasse

Friskheden er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres effekt. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​vores produkter sendes de derfor direkte til dit hjem. De står aldrig på en butikshylde og mister kraften.

Med jævne mellemrum får du en ny forsyning med friske kosttilskud direkte hjem – du løber aldrig tør og behøver aldrig bestille.

Vores mål er altid at levere førsteklasses kundeservice. Det kan være grunden til, at Vitamail har vundet den norske kundeservicepris “Bedst i test” fire gange – senest i kategorien E-handel i 2020.

Vil du foretage ændringer i dit abonnement?

Du kan nemt foretage ændringer i abonnementer og se fakturaer på kundeportalen.

Log ind på kundeportalen

Andre spørgsmål?

Spekulerer du på noget andet? Spørgsmål om produkter? Ris og ros?

Gå til Vitamail kundeservice