SÅDAN FIK MIKA ENERGIEN OG HOCKEYEN TILBAGE

Mika er 52 år og tidligere ishockeyspiller på D-junior niveau. Derudover er han far til en dreng på 12, og mærker, at det stiller lidt ekstra høje krav til energiniveauet, i takt med at sønnen bliver ældre.

– Jeg har en meget aktiv søn, og vi elsker begge at spille hockey. Men jeg arbejder også meget om natten som postbud og avisbud. Så jeg er afhængig af at have lidt overskud i hverdagen til at klare det hele, griner Mika.

Testo er NØGLEN

Fra hockeyens dage er han også godt klar over vigtigheden af ​​sunde testosteronniveauer – og derfor besluttede han sig for at prøve ProstaCare, da han fik chancen. ProstaCare indeholder zink, som giver normale testosteronniveauer i blodet.

– Nu har jeg brugt ProstaCare hver dag i to måneder, og jeg føler mig meget mere energisk. Det er nemmere at klare opgaven om natten, og samtidig kunne give alt i hockeykampene med juniorer, siger Mika, der nu er klar til at køre videre med fire nye måneder med ProstaCare-tilskud.

Hurtigt mere lyst

Mika fortæller, at han bemærkede forandringer i kroppen efter kun en uges indtagelse af tilskuddet, især hvad angår energiniveau, udholdenhed og oplagtheden.

– Men en fin bieffekt er, at jeg igen er begyndt at lægge mærke til, hvor mange fine og smukke kvinder, der er i verden, griner Mika, der dermed bemærker, at han har fået lysten tilbage.. 

Og han vil bestemt anbefale ProstaCare til andre, der kæmper med de samme udfordringer som ham.

– Hvis du er over 45 og vil passe på dit helbred, testosteronniveau og udholdenhed, vil jeg anbefale dette produkt. Personligt har jeg ikke udfordringer med prostata, men vil mene, at ProstaCare også hjælper mod den, opfordrer Mika.. 

Han er tilbage på hockeybanen på fuld tid.

Nu halv pris

Vil du opleve det samme som Mika? Du kan afprøve ProstaCare i 60 dage til halv pris. Bestil nedenfor.

ProstaCare er et kosttilskud til prostata. Det indeholder bl.a. brændenælde, som kan bidrage til urinvejenes funktion. Græskarfrø kan bidrage til vedligeholdelse af god blærefunktion og prostatafunktion. Lycopen er et carotenoid og antioxidant.

Prostacare form #1

Prøv Prostacare i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Du bliver videresendt til en ordreformular udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Hvad sker der, når du bestiller?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt.
Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage,
hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse
med 4 måneders forbrug til
174,- pr. måned (i alt 696,-).

HVAD SKER DER, NÅR DU BESTILLER?

I dag

Bestil nemt og prøv i
60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt.
Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage,
hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse
med 4 måneders forbrug til
174,- pr. måned (i alt 696,-).