Sådan hjælper du din prostata

Mange nationer i det sydlige og centrale Europa bruger naturlige midler til prostata problemer. Flere eksperter mener derfor, at brugen af ​​sådanne naturlige midler bør blive mere almindelig i Danmark.

Prostata (blærehalskirtel) er en kirtel på størrelse med en valnød placeret på undersiden af ​​blæren og omslutter urinrøret. Når mænd bliver ældre, vokser kirtlen, og du kan f.eks. Have problemer med vandladning. Hos mænd mellem 50 og 60 år har ca. 25% symptomer på prostata-problemer – og hos mænd over 60 har så mange som 50% disse symptomer.

NATURLIGE LÆGEMIDLER MOD PROSTATPLAGEMENTER ANVENDES MEGET i UDLANDET

Der er mange måder at forhindre prostata problemer på. Så meget som 70% af de behandlinger, der er ordineret af læger i Central- og Centraleuropa, er naturlige midler.

Men i Danmark er dette tal stadig meget lavt (5% i 2016).

Meget af kosten i Syd- og Centraleuropa består naturligvis af råvarer, der er rige på de aktive ingredienser, som prostata har brug for for at forblive sunde. Bulgarien, Tyrkiet og Ukraine er for eksempel lande, hvor mænd traditionelt spiser meget græskarfrø, og hvor forekomsten af ​​prostata-problemer også er lavere end i resten af ​​Europa.

Tomat kan også være meget effektiv til at holde prostata sund. De indeholder meget lycopen, som kan hjælpe med at opretholde en sund prostata.

DET handler om LIVSSTIL

Flere livsstilsfaktorer spiller en vigtig rolle i udviklingen af ​​prostata problemer:

Undgå højt kolesteroltal og højt indhold af animalsk fedt, og spis grøntsager og mad rig på sojaprotein i stedet. Regelmæssig træning er godt for alt – selv for prostataen! Derudover skal du drikke rigeligt med vand, helst 1-2 liter dagligt. Daglig tilskud af lycopen hjælper blandt andet med at opretholde en normal prostata.

Der er meget, du kan gøre for at opretholde normal funktion i din prostata gennem hele dit liv. ProstaCare forsyner kroppen med 6 af naturens mest effektive aktive ingredienser såsom selen, zink og lycopen. Bestil din første forsendelse af ProstaCare i nedenstående felt og pas på dit helbred.

PRØV PROSTACARE I 60 DAGE

50% RABAT – KUN 174, –

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, der er forudfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Du bestiller ikke noget endnu.

  • Lycopen hjælper med at opretholde en sund prostata. Effekt opnås ved daglig indtagelse på 6-8 mg
  • Zink spiller en rolle i celledelingsprocessen.
  • Selen bidrager til normal spermatogenese.